Verasol

Niet iedereen heeft de luxe om een  huis te hebben met een ruime woonkamer, maar je kan wel een mooie nieuwe ruimte creëren in je tuin waarmee je meer leefruimte hebt. Met serres van Verasol maak je er een prachtige ruimte bij aan de woonkamer, door de glazen uitvoering geniet je ook nog eens van de buitenruimte in de zomer en winter. De zijpanelen en de voorkant kun je naar wens open of dicht doen, je maakt eenvoudig van je glazen kamer een geheel open ruimte. Wordt het weer wat minder, dan schuif je het geheel dicht tot een kamer.

Verasol

Voordelig of luxe uitvoering

Serres van Verasol moet voor iedereen mogelijk zijn om te laten plaatsen, of je nu een groot of wat minder budget hebt. Met de drie verschillende lijnen wordt dit ook mogelijk gemaakt, je kunt ook eerst een overkapping laten plaatsen. Heb je weer wat budget dan kun je deze laten uitbreiden tot met glazen zijwanden en schuifdeuren of panelen. Op deze manier kun je wanneer het je uitkomt je serre compleet maken. Welk model je ook in de tuin plaatst, de waarde van je woning zal altijd stijgen. Weer een reden om een serre te plaatsen.

Comfortabel in zomer en winter

Niet alleen in de zomer, maar ook in de winter zijn serres van Verasol comfortabel om in te zitten. Plaats je in de winter een terrasverwarming, kun je ook in de winter lekker buiten zitten en genieten van je extra ruimte. Nodig vrienden uit en drink een wijntje, of eet met zijn allen terwijl je naar je prachtige tuin kijkt. Met een serre maak je de leefruimte niet alleen groter, maar ook nog eens mooier.