januari spanje 001Goedemiddag beste lezers, leuk dat jullie een kijkje nemen op mijn blog. Vandaag vertel ik jullie een verhaal over mijn recente ervaring met een prachtige olijfboom die ik sinds kort in mijn achtertuin heb laten plaatsen. Ik wilde altijd al eens iets anders dan anderen in mijn tuin hebben en aangezien ik graag van olijven hou dacht ik, laat ik een mooie olijfboom plaatsen. Na wat rond zoeken op het internet kwam ik al snel een website tegen die veel verstand had van olijfbomen. Ik ben meteen eens gaan kijken of er iets tussen zat wat ik mooi vindt.januari spanje 010

Nieuwe uitstraling in de tuin

Al snel kwam ik een prachtige olijfboom tegen, natuurlijk twijfelde ik geen seconde en heb ik hem meteen besteld ! Natuurlijk heb ik ook goed op de website gekeken naar de adviezen en tips voor het goede onderhoud van een olijfboom, zo blijft die langer mooi. Toen hij eenmaal binnen was heb ik hem meteen een mooi plekje in de achtertuin gegeven zo dat hij de ruimte heeft om te groeien, hij begint er al prachtig uit te zien na een paar weken. Ik heb geen seconde spijt dat ik een olijfboom heb gehaald en zit er zelfs over na te denken om er nog een te halen. Het is ook een echte goede tip voor de mensen die wel eens wat anders met hun tuin willen doen.januari spanje 063