holland warmte 2

Iedereen moet het doen, een HR Ketel kopen. Dit kan lastig zijn, dit is namelijk voor veel mensen geen dagelijkse bezigheid. Welke ketel is het meest geschikt voor jouw pand? Met deze reden biedt Holland Warmte al 50 jaar een breed aanbod, en professionele adviseurs. Een HR Ketel kopen wordt zo makkelijker gemaakt, en met de zelf opgeleide installateurs van Holland Warmte weet je zeker dat jij het aankomende winter niet koud gaat hebben!

holland warmte

Offerte en advies

Zoals net al gezegd kopen de meeste mensen niet dagelijks een HR Ketel. Het is dus belangrijk dat je hier goed in wordt geadviseerd. Er zijn oneindig veel keuzes en dit is de reden dat veel mensen de bomen door het bos niet meer zien. Als dit zo is, staat er altijd een adviseur voor je klaar om jou advies op maat te geven. Elk pand is anders, en elke ketel ook. Dit maakt het dus lastig. Het is verstandig om ten alle tijden advies aan te vragen, zodat je zeker weet dat je de keuze maakt.

Ook is het altijd mogelijk om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Deze offerte is gemaakt voor jou, zodat je een beeld hebt van het kosten plaatje wat erbij komt kijken. Bij Holland Warmte staan klanten voorop, en gaan ze dus ook zorgvuldig met ze om. Van klanten krijgt Holland Warmte gemiddeld een 9.1. Dit is niet voor niks zo hoog, en hier zijn ze ook trots op!

holland warmte 3