Oplevering huurwoning

Tegenwoordig is verhuizen makkelijker gezegd dan gedaan! Simpelweg omdat er voldaan moet worden aan vele aspecten. Mijn man en ik zijn de afgelopen maanden druk bezig geweest met het afronden van onze eerste koopwoning. Na een maand lang gestreden te hebben voor het huis konden wij eindelijk zeggen dat het ons huis was! Maar daarnaast moesten er nog andere belangrijke randzaken geregeld worden. Denk hierbij aan een nette oplevering huurwoning. Een nette oplevering huurwoning is namelijk hartstikke belangrijk want anders kunnen er problemen ontstaan met de verhuurder! Toen wij de huur wilde opzeggen kwam de verhuurder langs onze oude woning. Hij bekeek wat er allemaal moest gebeuren aan de woning voordat hij akkoord ging met het opzeggen van de deur. Tijdens een goed gesprek kwam het naar voren dat er ontzettend veel moest gebeuren. Zodoende zijn mijn man en ik in aanraking gekomen met het bedrijf Seniorenhulp!

Oplevering huurwoning

Meer over Seniorenhulp!

Seniorenhulp is een specialist in het ontruimen van woning. Zij verlenen vele diensten die alle betrekking hebben betreft het ontruimen van woningen. Zie hieronder de verleende diensten:

  1. Selectie en transport bruikbare goederen
  2. Afvoeren van niet bruikbare goederen
  3. Verwijderen van vloerbedekkingen
  4. Demonteren van niet originele zaken
  5. Schoonmaakwerkzaamheden
  6. Herstelwerkzaamheden

Al deze diensten zijn uitgevoerd binnen in onze oude woning, met een geweldig resultaat als gevolg. Dankzij de geweldige service en het vakkundige personeel was onze oude woning binnen drie werkdagen keurig naar wens van de verhuurder ontruimd! Wilt u uw oude woning zo snel als mogelijk netjes opleveren aan uw verhuurder? Dan raad ik het u aan om een kijkje te nemen op de bovenstaande website!