waterbedden Rotterdam

De waterbedden Rotterdam zijn verkrijgbaar in 2 varianten. Je hebt de softside en de hardside variant. Bij allebei de varianten vormt het watermatras naar jouw lichaam. Het verschil ligt vooral in smaak en voorkeuren. Bij de softside variant heb je een watermatras wat wordt omringd door een 5cm dik schuimen frame. Dit schuimen frame houdt de waterzak op zijn plek en zorgt voor een comfortabele zitrand wanneer je in of uit bed stapt. Een hardside waterbed bestaat uit een water bevattende matras in een rechthoekig kader (ledikant) van hout.

Wat is de functie van een watermatras

Een watermatras is al eeuwen oud. Op deze manier krijg je een gezonde en comfortabele nachtrust. Een watermatras zorgt voor de juiste ondersteuning in bed. Je krijgt geen stramme spieren in de ochtend en wordt energiek wakker. De automatische warmteregelaar in het watermatras zorgt voor een ideale lichaamstemperatuur tijdens het slapen. Zo slaapt u in de zomer heerlijk koel en in de winter aangenaam warm. Elk matras wordt voor gebruikt helemaal ontlucht, zodat je geen last krijgt van klotsgeluiden en er zit een soort ontsmettingsmiddel in het water waardoor de bacteriën en algen gedood worden.

Het gewicht van een watermatras kan inclusief slapers oplopen van 300 tot 850 kilo. Daarom moet je een stevige vloer hebben, waar het waterbed op geplaatst kan worden. Zolang jouw woning voldoet aan alle bouwvoorschriften, kan je de waterbedden Rotterdam installeren. Een twee persoonsbed kan ook gescheiden worden, als je bijvoorbeeld een andere lichaamstemperatuur als je partner krijgt tijdens het slapen.