Istrië

Als je op vakantie wilt gaan is Kroatië ook een erg mooi land om eens heen te gaan. Een schiereiland van Kroatië is Istrie. Hier is ook voldoende te doen! Er zijn veel leuke dingen die je eens zou kunnen doen. Ook is er veel mooie natuur om op te kunnen zoeken. Je kunt je vakantie vullen met voldoende activiteiten. Ook kun je heerlijk tot rust komen aan de mooie stranden.

Istrië

Mooie plekken in de natuur om te bezoeken

Er zijn ontzettend veel mooie plekken in de natuur waar je heen zou kunnen gaan. Zo kun je bijvoorbeeld naar de Plitvice Meren kunnen gaan. Dit is een prachtig natuurverschijnsel in Istrië wat je zeker eens moet gaan bekijken. Als je graag meer van de natuur zou willen zien zou je ook eens naar de Baredine grotten kunnen gaan.

Culturele bezienswaardigheden die niet te missen zijn

Ook zijn er meerdere culturele bezienswaardigheden waar je naar toe zou kunnen gaan als je in Istrië bent. Zo heb je verschillende kerken die heel mooi zijn om eens gezien te hebben. Een voorbeeld van zo’n kerk is de eufrasiusbasiliek in Porec. Ook de tempel van augustus is een culturele bezienswaardigheid waar je eens heen zou kunnen gaan. Als je graag meer over de cultuur te weten wilt komen zou je ook een cultuur tour kunnen doen. Dan is er iemand bij die je er wat meer over zou kunnen vertellen.