Serre

De serre van vroeger, een dak met een paar wanden maar echt stijlvol was het allemaal niet. Er werd geen rekening gehouden met de stijl van het huis, het moest vooral functioneel zijn. De tuinkamers van Metalura zijn niet alleen functioneel, maar ook nog eens zeer stijlvol en passen perfect bij je woning. Een combinatie van een mooie constructie en een glazen pui die met een innovatief systeem open kan door een vouwsysteem. Wil je niet de gehele voorkant open, dan doe je een of meerdere delen open en de rest dicht.

Serre

Verlichting in de constructie

Alle systemen die worden gebruikt bij een serre worden door Metalura zelf ontworpen, op maat gemaakt naar de wensen van de klant. Bij een aanvraag komen experts altijd inmeten en overleggen wat bij je thuis de beste keus is om te nemen. Extra opties als verlichting in de constructie is mogelijk, evenals andere wensen die je hebt. Verschillende stijlen zijn te combineren met je tuin, ons streven is een unieke tuinkamer te ontwerpen die zowel bij de tuin past als bij de woning.

Nederlandse fabrikant

Serre

Metalura is een Nederlands bedrijf wat is gespecialiseerd het buitengevoel te creëren, en dan niet alleen in de zomer maar het gehele jaar door. We ontwerpen niet alleen een serre, voor het balkon en andere buiten lossingen worden ook ontworpen. Ons doel is een tuinkamer te ontwerpen die niet alleen functioneel is, maar ook nog eens een lust voor het oog. We snappen als geen ander dat je ook een mooie plaats wilt hebben waar iedereen jaloers op is. Niet alleen voor aan je woning maar ook midden in je tuin.