logo gusto casa

Ben je op zoek naar een makelaar Utrecht omdat je jouw woning wilt verkopen of omdat je graag een nieuwe woning wilt kopen? Dan ben je bij makelaardij Gusto Casa aan het juiste adres. 

Waarom kiezen voor een makelaar van Gusto Casa? 

Je bent voor een makelaar Utrecht bij Gusto Casa aan het juiste adres omdat de makelaars van deze makelaardij erg veel kennis en ervaring hebben. Bij Gusto Casa wordt er namelijk gewerkt op basis van data en pixels. Deze manier van verkoop klinkt voor de meeste als abracadabra maar als makelaar verzamelen zij enorm veel informatie over het zoekgedrag van de websitebezoekers en social media bezoekers die deze makerlaardij op hun platformen krijgen. Zo weten de makelaars door middel van de verzamelde data en pixels de juiste doelgroep te bereiken voor de verkoop van jouw woning.

Muntkade-8-5-A-Utrecht-6

Een kennismakingsgesprek met de makelaar 

Wanneer de informatie die op de website van Gusto Casa te vinden is jouw aanspreekt kun je telefonisch contact opnemen voor een kennismakingsgesprek. Tijdens het gesprek zal de makelaar een bezoek aan jouw woning brengen en jouw persoonlijke wensen onder een kopje koffie uitgebreid bespreken. Tijdens dit bezoek aan jouw woning zal de makelaar ook direct een kijkje nemen in jouw woning. 

Zeer veel tevreden voorgaande klanten

In de loop van de jaren waarin de makelaars van deze makelaar inmiddels actief zijn hebben zij al erg veel woning mogen taxeren en al erg veel klanten mogen helpen met het verkopen en kopen van een nieuwe woning. Deze voorgaande klanten zijn allemaal zeer tevreden en dit is terug te lezen in de zeer positieve reviews die zij achterlaten.