maxilia-logo

Over twee maanden staat mijn bedrijf op een evenement in Utrecht met ons bedrijf. Daarvoor moeten wij natuurlijk relatiegeschenken uitdelen aan potentiële klanten. Snoep bedrukken leek mij een leuk idee. Dit idee heeft namelijk een medewerker van mij opgenoemd. Dit is een zeer origineel idee en hier wil ik dan ook zeker mee verder gaan. Om meer informatie te vinden over de mogelijkheden ben ik het internet opgegaan.

Internetaanstekers

Al gauw zag ik dat Maxilia de beste is. Zij hebben een aantrekkelijke prijs- en kwaliteitsverhouding en weten als geen ander om daar de beste service mee te leveren. Daarnaast heeft de medewerker die met het idee kwam ook dit bedrijf aangeraden. Hij gebruikt wel eens de diensten van Maxilia voor enkele opdrachten die wij binnen krijgen. Nu trekt dit bedrijf steeds meer mijn aandacht en heb ik besloten om hier mijn product eens te bekijken. Er zijn dan ook veel mogelijkheden bij dit bedrijf en een breed assortiment met veel diversiteit. In de tussentijd heb ik contact opgenomen met een van de medewerker van Maxilia om een advies te krijgen.

Adviesaanstekers

Het advies klinkt als muziek in mijn oren en voordat ik het wist had ik de bestelling al geplaatst. De medewerker heeft mij namelijk weten te overtuigen van de producten. Daarnaast kijk ik met volle enthousiasme en tevredenheid uit naar het resultaat. Ook hoop ik de samenwerking met dit bedrijf in de toekomst te stimuleren. Overigens raad ik Maxilia zeker aan bij vrienden en familie.