Logo-Unilux

Een goede vriend van mij heeft een aantal weken geleden een nieuwe woning gekocht. Hij had echter wel erg veel last van vliegen en muggen. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar hordeur schuif zodat de insecten niet meer binnen konden komen. 

Zeer veel bedrijven dat hordeur schuif aanbieden 

Toen we op het internet op zoek gingen aan hordeur schuif kregen we zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende bedrijven dat horren aanbieden. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Unilux ons het meeste aan. De website is erg overzichtelijk en bevat zeer aantrekkelijke informatie. De horren van Unilux zijn namelijk erg duurzaam en je ontvangt daarom ook 5 jaar garantie op een aankoop. De horren worden ook in een Nederlandse fabriek gemaakt waardoor ze binnen een week geleverd worden. Dit sprak ons beide erg aan waardoor hij besloot om een factuur op te vragen via de website. 

horren

Zeer tevreden over zijn aankoop 

Hij kreeg al erg snel een reactie met een factuur. De prijs sprak hem erg aan waardoor hij besloot om over te gaan tot een aankoop. De hor werd binnen een week geleverd en gemonteerd. Hij heeft nu geen last meer van vliegen en muggen en daarom is hij ook erg tevreden. Daarom raden we het bedrijf ook allebei aan iedereen aan die op zoek is naar goede horren.