glazen-balkonhek

Als je een privacy scherm op je balkon plaatst, weet je zeker dat je geen gluurders meer hebt. Bij sommige huizen kan je heel makkelijk naar binnen kijken. Je kan er dan voor kiezen om altijd je gordijnen dicht te hebben. Het nadeel hiervan is dat je dan geen zonlicht meer naar binnen krijgt. Als je een balkon hebt kan je er ook voor kiezen om een privacy scherm aan je balkon vast te maken. Je maakt het privacyscherm vast aan je balkon hek. Het scherm komt tot ongeveer ooghoogte. Je kan er moeilijk over heen kijken als buitenstaander. Hierdoor heb je een stuk meer privacy.

Ga sporten op je balkon

Als je een balkon hebt kan je lekker gaan sporten op het balkon. Als je bijvoorbeeld aan krachttraining of yoga doet kan je je maatje op je balkon leggen en lekker daar gaan sporten. Zo krijg je tijdens het sporten veel frisse lucht en kan je genieten van de warmte. In ieder geval als het een warme dag is. Als je een balkonhek scherm plaatst weet je ook zeker dat niemand je kan zien. Als je dan met niet veel kleding wilt sporten, kan je dat gerust doen. Ga volgende keer lekker zweten op je balkon. Je voelt je daarna heerlijk.

Lezen is heerlijk op je balkon

Op je balkon kan je echt van alles doen. Je kan er een film kijken, zonnen, sporten en werken. Eigenlijk alles wat je binnen kan doen, kan je ook op je balkon doen. Een van de dingen die ik het leukst vindt om op het balkon te doen is lezen. Lezen op het balkon is vooral lekker als de zon schijnt. Dan kan je tijdens het lezen lekker genieten van de zon. Daarnaast vind ik het heerlijk om alle geluiden van buiten te horen terwijl ik aan het lezen ben. Buiten lezen is echt een ontspannen moment.