industriële eettafels

Informaliteit zal dit jaar in de smaak vallen, aangezien velen zich zullen aanpassen aan de nieuwe functionaliteit. “Nieuwe functionaliteit” betekent simpelweg dat functionaliteit primeert op esthetiek. Nu meer mensen thuis tijd doorbrengen, zijn eigentijdse meubelstukken die optimaal comfort bieden de sleutel tot het creëren van een warme en uitnodigende ruimte. Ondanks het gezellige gevoel dat velen zullen proberen te creëren in hun woonplaats, zijn bijpassende meubelsets een no-go als je probeert modieus te zijn. In plaats daarvan zal het toevoegen van een “vreemd”, uniek stuk dat opvalt, persoonlijkheid aan de ruimte toevoegen. Zorg er wel voor dat de andere accenten in de kamer complementair zijn qua ontwerp en kleur. Heb je al een bijpassende eettafel set? Maak je geen zorgen. Voeg een of twee eetkamerstoelen toe aan de mix. Dit zorgt voor meer zitruimte en voegt wat eigenzinnigheid toe.

industriële eettafels

Granny Chic zal in de mode zijn

Wat oud is, is weer nieuw in 2021. We hebben allemaal gezien hoe granny chic de laatste tijd het gesprek van de stad is. Op dezelfde manier is granny chic een andere manier om het huiselijke gevoel te doen herleven dat troost en nostalgie oproept. Om de look af te maken, kies je voor vintage-geïnspireerde eetkamerstoelen. Hun gewatteerde ontwerp en delicate stiksels zijn een knipoog naar de meubels uit de jaren 90 – strak, structuur en gewoon klassiek.

Styling met een industrieel thema

Het industriële interieurontwerp lijkt nooit uit de mode te raken. Deze industriele eettafels kunnen zonder gedoe ook in uw eetkamer worden toegepast. Speel rond en mix moderne en traditionele ontwerpen en kies industriële eettafels en stoelen met houten en metalen onderdelen. Metselwerk, zoals keramische eettafels, zijn ook een geweldige eettafel industrieel optie om toe te voegen aan uw eetruimte. Tikken op functionaliteit, ergonomische en elegante schuifontwerpen, zoals te zien in de uitschuifbare eettafel industrieel, zijn ook trends om naar te kijken.

Partities en nissen

Het valt niet te ontkennen dat de ruimte in onze appartementen soms wel eens beperkt is. Daarom is het installeren van partities handig als het wordt aangepakt met ruimtebeperkingen. Dit zal je helpen de eetkamer te scheiden van de keuken of woonkamer. Als het idee om een ​​nieuwe muur in uw huis te installeren niet haalbaar lijkt, kun je andere meubelstukken gebruiken, zoals een eettafel als afscheiding. Niet alleen een geweldige manier om creatief om te gaan met bestaande meubels die je bezit, maar het heeft ook een dubbele functie voor je meubels.