Lichtkoepel

LichtkoepelVandaag behandel ik een zeer interessant onderwerp met jullie. Een aanbouw was een must voor mijn man en ik. Wij hadden namelijk de beschikking over een kleine woonkamer en deze wilden wij gaan vergroten door middel van een aanbouw. Enkele maanden later was deze aanbouw dan ook klaar voor gebruik. Aangezien onze aanbouw een plat dak heeft konden wij vele richtingen op qua het besparen van geld. Hoezo besparen van geld? Simpelweg door gebruik te gaan maken van een lichtkoepel. Met een lichtkoepel krijg je namelijk verlichting van buitenaf waardoor je de lampen in de woonkamer niet aan hoeft te zetten. Op deze manier lag er voor ons een kans op jaarlijks veel geld te besparen op de verlichting. Vandaar dat wij opzoek zijn gegaan naar een goedkope aanbieder in deze koepels.

Bouwhandel

Toen kwam ik terecht bij bouwhandel

In de zoektocht naar de goedkoopste aanbieder kwam ik terecht op de website van bouwhandel. Via deze website had ik vele mogelijkheden betreft licht koepels. Het assortiment in deze koepels is namelijk zeer breed en diep. Ook waren varieerde de prijzen enorm van elkaar. Zodoende nam ik het besluit contact op te gaan nemen met bouwhandel. Ik wilde hun persoonlijk advies weten. Hun moesten mij vertellen wat voor mij de beste keuze zal zijn. Na een goed gesprek gaven hun mij dus ook een advies. Uiteindelijk heb ik dan ook zo’n koepel besteld bij bouwhandel!

Geld besparen

Top personeel!

Het personeel van bouwhandel is in een woord te beschrijven en dat is top. Het personeel heeft kwaliteit geleverd en ook waren zij zeer klantvriendelijk. Ik kan alleen maar positief praten over bouwhandel het is echt een top bedrijf!